Indoor Centrum Landsmeer (ICL)

Leuk dat u geïnteresseerd bent in basketballen bij ons! Een account met twee proefcredits is alles dat u nodig hebt om uw kind mee te laten doen aan aanstaande training.

Hoe maak ik een account aan? Op de website van Landslake Lions vind u informatie over de Basketball’sCOOL locatie: Indoor Centrum Landsmeer aan de Marktplein 11, 1121 GL Landsmeer. De training is op de zaterdag van 09.30-11.00 uur.(let op tijdens de vakantie periode kan het trainingschema wijzigen).

Hier kunt u nu een ouder-account aanmaken. Dit gebeurt dus op uw naam. Als alle vereiste gegevens zijn ingevuld, kunt u uw zoon/dochter als ‘deelnemer’ toevoegen aan uw account. U ontvangt hierna automatisch 2 gratis credits voor de proeflessen van uw kind! Het enige dat u nog moet doen is een activiteit toetreden. Zo verschijnt uw kind in de aanwezigheidslijst bij de juiste trainer. Dit doet u op de hoofdpagina. Hier kunt u kiezen op welke locatie uw kind graag wil basketballen.

Hoe meld ik me aan voor een proefles? Dit is niet nodig! Wanneer u uw kind als ‘deelnemer’ aan uw account heeft toegevoegd, kan de trainer dit in ons systeem zien. De Basketball’sCool trainingen zijn geheel vrijblijvend, dus u kunt langskomen wanneer het uitkomt. Bij ons zit u nooit vast aan een lidmaatschap voor een langere periode. De opkomst is dan ook iedere keer anders. U kunt uw zoon/dochter bij de trainer aanmelden en deze boekt dan 1 credit voor u af. Neem sportkleding, sportschoenen voor binnen en een bal mee. Van te voren aanmelden voor een bepaalde trainingsdatum is dus niet nodig!

Mijn kind vond de proeflessen leuk! Hoe nu verder? Wat goed om te horen! U kunt credits aanschaffen voor uw kind. Iedere training kost 1 credit. U kunt 10 credits bij ons aanschaffen voor €45,-. Deze credits kunt u aanschaffen wanneer u bent ingelogd op onze website. Log in met de door u eerder aangemaakte gegevens. U wordt dan doorgestuurd naar onze app. Op de hoofdpagina ziet u de button ‘Koop credits’ staan, vervolgens kunt u kiezen of u 10 of 20 credits wil kopen.

Stadspas of Jeugdfondssport? Als uw kind in het bezit is van een stadspas of jeugdfondssport, kan deze gebruikt worden voor de Basketball’sCool. De kosten voor een jaar lang bij ons sporten worden hiermee vergoed. Let op, u kunt een stadspas/jfs maar voor één sport tegelijk gebruiken. Gebruikt u de stadspas/jfs voor de Basketball’sCool, dan kiest u voor een jaar lang basketballen bij ons en kunt u de stadspas/jfs voor een jaar niet voor een andere sport gebruiken. Wij raden daarom aan om eerst 2 proeflessen te volgen, alvorens u het stadspasnummer bij ons indient. Ook krijgt uw kind indien in bezit van een stadspas een tenue van ons gratis. Mocht u vragen hebben over het gebruik van een stadspas/jfs, kunt u contact opnemen met secretaris@landslakelions.nl.

Eerstvolgende trainingen

Voeg toe aan agenda
Toon meer

LANGSKOMEN EN MEETRAINEN MAG ALTIJD, ZONDER VERDERE VERPLICHTINGEN. DE EERSTE 2 TRAININGEN ZIJN GRATIS.

Direct gratis aanmelden

DE CLUB - Landslake Lions

Bezoek de website

De Trainers

  • Robin Wormhoudt Hoofdtrainer Landsmeer